FAQ

SHOPPEN?

Leuk dat je een kijkje neemt bij BAMBI Studio!
Hier op deze website vind je alle beschikbare kinder en sieraden items.
Houd ons instagram account in de gaten voor nieuwe items, elke nieuwe drop wordt bekend gemaakt via onze stories. Heb je een custom made verzoek? Stuur dan een berichtje naar info@bambistudio.com, via ons contactformulier of via ons instagram account.

VERZENDEN?

Na het ontvangen van uw betaling, wordt uw order zorgvuldig ingepakt en binnen 1-2 dagen verzonden met PostNL. Verzendkosten zijn €3,95 voor orders binnen Nederland en €13,00 voor internationale orders. U ontvangt een track&trace code voor het volgen van uw bestelling.

Het is ook mogelijk uw bestelling op te halen in ons atelier in Amsterdam.

RETOUREN?

Mocht u om welke reden ook uw order willen retourneren, laat me dat dan weten binnen 7 dagen na ontvangst. Ik zal ervoor zorgen dat het bedrag wordt teruggestort. De koper betaalt de kosten voor het terugzenden van het pakketje en is verantwoordelijk om de items in originele staat terug te sturen.

✦ Behandel uw sieraden zorgvuldig, neem ze niet mee tijdens het zwemmen of onder de douche. Natuurlijk is kwaliteit onze eerste prioriteit, maar kleine imperfecties horen erbij. Dat maakt elk stuk uniek! Alle sieraden worden immers handgemaakt.